دکتر عباسپور گفت: اهمیت و عملیاتی کردن پشت بام سبز در ساختمان ها که امروزه در دنیا مد نظر است می تواند تا 20 درصد به کاهش آلودگی هوا کمک کند.
خبر آنلاین به نقل از ایسنا نوشت:دکتر مجید عباسپور رییس دانشکده محیط زیست و انرژی به مناسبت روز هوای پاک گفت: عواملی نظیر ریزگردها ، گازهای گلخانه ای که ناشی از دی اکسید کربن است، دی اکسید سولفور و اکسیدهای سولفور که ناشی از منابع متحرک هستند از جمله عوامل آلودگی هوا هستند. البته خوشبختانه در ارتباط با منابع متحرک آلودگی هوا مشکل زیادی نداریم.
رئیس انجمن متخصصان محیط زیست ایران با اشاره به اینکه در کلان شهرهایی همچون تهران با منابع خانگی که به عنوان منابع ثابت آلودگی هوا از آنها یاد می شود روبرو هستیم،گفت: کاهش دما باعث افزایش مصرف انرژی (سوخت های فسیلی مانند گاز) می شود و از آنجایی که در فصول سرد با وارونگی هوا مواجه هستیم، در زمستان بیشتر از سایر فصول با مشکل پایداری و ماندگاری آلودگی هوا در سطح شهر روبرو می شویم.
دکتر عباسپور با بیان اینکه همه اقشار جامعه و سازمانها باید در حد توان خود در زمینه کاهش آلودگی هوا و حفاظت محیط زیست فعالیت کنند گفت: در حوزه مدیریت شهری، سازمانهای مختلفی نظیر شهرداریها، سازمان محیط زیست، وزارت صنایع و معادن و ... دخیل هستند که باید به مسئله محیط زیست و آلودگی هوا توجه ویژه ای داشته باشند.
وی گفت: افزایش کمیت و کیفیت حمل و نقل عمومی می تواند مردم را ترغیب به استفاده بیشتر از آنها کند و این امر کاهش آلودگی هوا را در پی خواهد داشت.
ادامه مطلب...
به گزارش خبرگزاری مهر، كارگاه آموزشي آشنايي با اصول و مباني معاينه فني موتورخانه و راهكارهاي كاهش مصرف و انتشار آلاينده ها با حضور مديران واحدهاي محيط زيست و مسئولين تاسيسات مناطق 22 گانه شهرداري تهران و شركت هاي مجاز به انجام معاينه فني در مجموعه شهرداري برگزار شد.
در اين نشست دكتر علي محمد شاعري رئيس ستاد محيطزيست و توسعه پايدار شهرداري تهران با اشاره به اينكه بخش ساختمان حدود 40 درصد مصرف انرژي را به خود اختصاص داده و حدود 30 درصد آلايندگي شهر تهران مربوط به منابع ثابت است ، دلايل عمده اين وضعيت را عدم رعايت استانداردهاي آلايندگي و اصول فني در طراحي، انتخاب تجهيزات، نصب و راهانداري، بهرهبرداري، راهبري و نگهداشت و عدم بازرسي و نظارت كافي برشمرد.
ادامه مطلب...
تراکم فروشی، اصلی ترین راه درامد شهرداری های کلان شهرهای ایران است. خبرآنلاین از کاربران خود درهمین باره پرسید؛ با ایجاد درامد برای شهرداریها از طریق فروش تراکم موافقید؟
ادامه مطلب...
قلع و قمع ویلاها، نوشدارویی پس از مرگ سهراب
رویه ساخت و ساز ویلا در مزارع و بعد هم تخریب و قلع و قمع، نوشدارویی پس از مرگ سهراب برای کشاورزی مازندران به شمار می رود چرا که آن زمین حاصلخیز دیگر به ندرت به چرخه تولید و زراعت باز می گردد.
به تاکید کارشناسان، دست داشتن افراد صاحب نفوذ، دانه درشت و بعضا سیاسی در تغییر غیرمجاز کاربری اراضی از مهمترین چالشهایی است که مزارع بکر و حاصلخیز استان را تهدید می کند و در دورترین مناطق مازندران می توان رویش قارچ گونه ویلاهایی را به نظاره نشست که مالک امروز آن یا وکیل دیروز خانه ملت است و یا صاحب منصبان پرنفوذ امروز.
ادامه مطلب...
الف - فتح الله آملی (جوادی) - كاري از دستش برنميآيد. نه سرمايه دارد و نه فرياد بلد است. پشت و پناهي هم ندارد. پول هم ندارد. در مقابل هر حمله و هجومي نيز دفاعي بلد نيست. نميتواند از خود دفاع كند. لذا در همه جاي دنيا سعي ميكنند كه چهارچشمي از او مراقبت كنند. آنها كه دورنگر هستند و فريادهاي در گلو مانده محيطزيست را ميشنوند و عقل و هوش درست هم دارند ، همه همت خويش را به كار ميگيرند تا به كمك او بيايند. اگر او گلويي براي فرياد و اعتراض ندارد آنها فريادهايشان را به كمك او ميآورند چون ميدانند هر مرگي كه در اين حوزه اتفاق بيفتد گرچه خاموش است اما مرگ آنها را نيز رقم ميزند.
در برخي كشورها قدرت نهادها و سازمانهاي طرفدار محيطزيست از قدرت هر پليس و دستگاه حاكمهاي هم بيشتر است. اما در ايران، محيطزيست متأسفانه نه در دستگاه عريض و طويل دولت حاميان چندان بانفوذي داشته و نه سازمانها و نهادهاي مردمي و غيردولتي و تشكلهاي مردمنهاد قدرتمندي برايش پا گرفتهاند كه بتوانند از آن آنچنان كه بايد حفاظت كنند. به همين خاطر همواره محيطزيست يا با تبر صاحبان ثروت روبرو بوده و يا با شمشير صاحبان قدرت... اما محيطزيست در هر زمان و هر دوره با مرگ خاموش خود و به قيمت جان خويش درسهاي عبرتآموز به ما داده و بر غم و اندوه بيتكليفي و بيتدبيري و بيتفاوتي ما افزوده است.
اين روزها وقتي ميشنويم كه از درياچه اروميه تنها كالبد نيمهجاني باقي مانده كه دارد نفسهاي آخرش را ميكشد فرياد و آه و ناله و فغان از هر سو بلند ميكنيم و مرثيهسرايي را آغاز ميكنيم، اما بيماري را كه به مرحله مرگ افتاده با چه ميزان هزينه و چه مقدار صرف وقت و با چند عمل جراحي ميتوان به زندگي برگرداند؟ بيماري كه قبل از وخيم شدن بيمارياش با اندكي مراقبت و توجه ميتوانست به اين حال و روز نيفتد.
ادامه مطلب...
ادامه مطلب...